top of page

Over Art of Hair

Welkom bij Art of Hair. 

Bij Art of Hair bieden we onze klanten rust, gezelligheid, warme sfeer en natuurlijk het aller belangrijkste een kapsel naar de wens van de klant!

 

Dag in dag uit streven we om tevreden klanten.  Ons team staat klaar om u een kapsel aan te meten dat helemaal bij u past.  We gaan niet zomaar aan de slag, maar adviseren u over wat mogelijk is met uw haar, welke kleuren bij u passen of wat het effect is van een behandeling. We nemen graag de tijd voor onze klanten zodat ze altijd met een glimlach de deur uit gaan en ‘bad hairdays’ voorgoed tot het verleden behoren. 

Naast het klassieke werk (knippen, kleuren, brushen, ...) zijn we ook gespecialiseerd in extentions. Bij Art of Hair kan je rekenen op advies, kwaliteit en gezelligheid!

Aan de Leopoldstraat 71 in Antwerpen vind je ons kapsalon. Je kan hier terecht voor een snit, keratinebehandeling, balayage, ombre of het kleuren van je uitgroei.

Tati is een ervaren kapster met ruim 14 jaar ervaring. Vanaf het moment dat je haar salon binnenkomt, wordt er voor je gezorgd. Tati luistert altijd naar jouw wensen zodat je tevreden het salon verlaat. Kleuren is haar specialiteit, dus je bent hier in goede handen als het gaat om je haar verven. Ze geeft je eerlijk advies over welke kleur het beste bij jou en je gezicht past. Combineer je behandeling met het epileren van je wenkbrauwen of kies voor een verzorgd haarmasker om je haar een extra boost te geven.

Goed om te weten: mannen en kinderen zijn ook welkom voor een snit.

RECENTIES

Een kapster die weet wat ze doet! Wat is haar werk verfijnd en het resultaat mag er zeker zijn. Nieuwe vaste klant erbij.

Naoual

bottom of page